Mano Zomer Sporttoernooi uitgesteld naar 16 augustus!

Save the date! Zet het alvast in de agenda. Op woensdag 16 augustus organiseert Stichting Mano een Zomer Sporttoernooi. Graag nodigen we jullie, onze vrijwilligers, deelnemers en samenwerkingspartners uit om samen te komen sporten en te genieten van de internationale hapjes en drankjes. Samen sportief in de zomer!

Het sporttoernooi zal plaatsvinden in het centrum van Rotterdam van 13.00-17.00 uur. Van 17.00-19.00 uur is er een prijsuitreiking met feest en aansluitend catering en drankjes. Uiteraard zal er ook voor kinderen van alles te doen zijn.

Aanvankelijk wilden wij het toernooi al eerder, in juli, organiseren, maar omdat we het toch nog wat grootser aanpakken hebben we wat meer tijd nodig om alles goed te organiseren. Vandaar dat het toernooi nu op woensdag 16 augustus plaats zal vinden. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Inschrijfformulier
Meer informatie, de officiële uitnodiging en een inschrijfformulier volgen nog maar zet deze sportieve en gezellige datum alvast vast in je agenda! We hebben jullie hulp, medewerking, maar boven deelname hard nodig. Wil en kan je meehelpen en/of sporten? Meld je dan aan bij daniel@stichtingmano.nl.