Winterkleding, lekkernijen en toiletspullen gezocht voor Mano uitgiftepunt!

We hebben een heel mooi nieuw project! Het Mano Kledinguitgiftepunt is sinds deze week namelijk geopend! Vanuit deze locatie willen wij de tijdelijke bewoners van de Rotterdamse noodopvang waar wij actief zijn voorzien van vooral goede en warme winterkleding voor heren. Maar ook de broodnodige toiletspullen en lekkernijen om kerstpakketten samen te stellen zijn van harte welkom. En om dit alles mogelijk te maken zijn wij hard op zoek naar donaties!

Uiteraard is vooral de winterkleding ontzettend urgent nu het echt koud begint te worden. We zijn dan ook hard op zoek naar winterkleding in goede staat voor heren: jassen, schoenen, handschoenen, sjaals, mutsen. Het gaat alleen om herenkleding om dat kinderen en vrouwen bij de Kledingbank terecht kunnen.

Ook zouden wij de komende tijd met lekkernijen kerstpakketjes willen samenstellen voor de bewoners van de tijdelijke noodopvang in Rotterdam. Belangrijk hierbij is dat het gaat om etenswaren die direct gegeten kunnen worden, zoals nootjes, chips, chocolade en koekjes, omdat de bewoners van de noodopvang niet de mogelijkheid hebben om zelf te koken. Aan soep of pasta hebben zij dus helaas heel weinig.

Stuur een mailtje
Ook toiletspullen of vouchers voor boodschappen zijn van harte welkom. Hierbij gaat het vooral om waardebonnen van 5 tot 20 euro zodat wij zoveel mogelijk bewoners van een bon kunnen voorzien.

Dus heeft u goede winterkleding voor heren om te doneren of wil u op een andere manier bijdragen, bijvoorbeeld aan de kerstpakketten of toiletspullen? Stuur dan een mailtje naar manowinkel@stichtingmano.nl . Laten we er met zijn allen een warme en gezellige winter voor iedereen van maken.

Stichting Mano organiseert sinds eind 2021 dagactiviteiten en een spreekuur ter mentale ondersteuning in de Rotterdamse noodopvang. We zijn actief in vijf verschillende noodopvanglocaties die verspreid liggen over de stad. Gemeente Rotterdam heeft Stichting Mano ingeschakeld om dit mooie en belangrijke werk te doen.