Wat was er geweldig gekookt en wat een gezelligheid!

We kunnen terugkijken op een mooie ramadan waarin we met heel veel deelnemers rond de tafel zijn gaan zitten tijdens verschillende iftars, de gezamenlijke maaltijden aan het eind van een dag vasten. Bijvoorbeeld in samenwerking met Stichting Openhaard die bewoners van verschillende noodopvanglocaties uitnodigde voor een heerlijk en gezellig avondje!

De afgelopen maand hebben we vele iftars georganiseerd met deelnemers van SamenDoorSamen, maar ook voor verschillende noodopvanglocaties waren er vele gezellige avonden met lekkere gerechten. Zo was er vorige week maandag nog een Turkse iftar bij Stichting Openhaard aan het Taandersplein in Rotterdam West voor bewoners van verschillende noodopvanglocaties in Rotterdam.

Het resultaat was een gezellig, héérlijk avondje met een combinatie van veertig noodopvang bewoners en andere deelnemers uit de stad. “Wat was er geweldig gekookt! En wat zag het er goed uit! En wat was er een gastvrijheid! En gezelligheid! Openhaard, namens de bewoners van de boten: heel erg bedankt!” stelt een van onze coördinatoren van een noodopvang.