Urgent nieuws na bezoek aan Oekraïens Huis

De redactie van De Nieuwe Rotterdammert 9 was gisteren op bezoek in het Oekraïens Huis voor een interview met Oksana die daar alle activiteiten voor vluchtelingen uit Oekraïne coördineert. Het interview is binnenkort te lezen in de krant, maar graag delen we alvast wat nieuws over een inzamelingsactie die tot dinsdag 5 juli plaatsvindt.

“We zamelen spullen in die met een bus naar de stad Mykolayiv worden gebracht. Hard nodig zijn muggenwerende middelen, zonneschermen, middelen om voeten te behandelen, pijnstillers, middelen tegen brandwonden, middelen die bloedstollend werken, energiedranken, voedsel met lange houdbaarheid, herensokken in verschillende maten, mannen ondergoed, T-shirts voor heren en slaapzakken.”

De spullen kunnen naar het Oekraïens Huis (Pleinweg 196A) worden gebracht met een briefje met ‘voor Mykolayiv’ erop. Dit kan op vrijdag 1 juli tot 17.30, op zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur en op maandag 4 juli van 10.00 tot 16.00 uur! Namens Oksana alvast hartelijk dank!