Trendy herenkleding gezocht voor deelnemers sollicitatietraining

Dankzij een mooie samenwerking met Dress for Success Rotterdam kunnen wij onze deelnemers van de training ‘Cv maken’ een kleedsessie aanbieden voorafgaand aan hun eerste sollicitatiegesprek. Graag doen wij samen met Dress for Success bij deze een oproep want geschikte herenkleding is hard nodig!

Na het doorlopen van de sollicitatiekleding kunnen deelnemers zich melden bij Dress for Success Rotterdam, in de winkel aan het Rijnhoutplein. “Wij ondersteunen de sollicitatietraining graag met een miniworkshop en een kleedsessie”, stelt de Rotterdamse non-profit organisatie.

Pantalons
Maar de juiste, trendy herenkleding is schaars. “Voor deze groep statushouders zijn wij specifiek op zoek naar jonge trendy mannenkleding: casual pantalons, nette spijkerbroeken, overhemden, schoenen maat 42/43 en riemen.”

Kleding doneren kan zonder afspraak tijdens openingstijden van de winkel (dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 en woensdag van 10.00 tot 14.00 uur) op Rijnhoutplein 4. “Wij kijken uit naar uw komst!”