Stichting Mano en Netwerk Nieuw Rotterdam gaan intensiever samenwerken

Stichting Mano en Netwerk Nieuw Rotterdam hebben besloten om intensiever te gaan samenwerken. Vrijwilligers van het Netwerk Nieuw Rotterdam zijn al actief in noodopvanglocaties waar Mano dagactiviteiten organiseert, maar samen willen we gaan kijken naar wat er verder mogelijk is.

Zo willen we bijvoorbeeld jongeren die onderdeel zijn van Netwerk Nieuw Rotterdam nog meer gaan inzetten bij de activiteiten van Mano. Ook kunnen deelnemers van de stichting als vrijwilliger een bijdrage gaan leveren bij de activiteiten van het netwerk. Daarnaast willen we kennisdelen met elkaar, werkbezoeken organiseren van de jongeren aan Stichting Mano en werken aan projecten die we gezamenlijk kunnen opzetten.

Vrienden maken
Netwerk Nieuw Rotterdam is een club voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, met diverse culturele en religieuze achtergronden. De jongeren willen vrienden maken, zichzelf ontwikkelen én zich vrijwillig inzetten voor kwetsbare Rotterdammers.

Het netwerk zet zich in tegen eenzaamheid, polarisatie en hyperindividualisme, drie maatschappelijke thema’s die, volgens Netwerk Nieuw Rotterdam, samenhang hebben en elkaar versterken. “Als organisatie hebben wij een integraal aanbod ontwikkeld dat deze problemen aanpakt”, stelt het netwerk.