Wat kun jij doen?

Fonds op Naam / Nalaten

Met een ‘Fonds op Naam’ of met een nalatenschap kun je een bijzondere gift doen aan Stichting Mano. Een Fonds op Naam is een schenking met oormerk oftewel een gerichte opdracht. Bij nalaten denken veel mensen eerst aan familie, maar voor kwetsbare stadsgenoten kun je ook iets doen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Bel ons op 06 4018 9977 (Ken Gould), of:

Jarig? Vier het met een sponsoractie!

Wil jij geld inzamelen voor Stichting Mano door een eigen sponsoractie te starten? Er zijn vele mogelijkheden, bijvoorbeeld om je vrienden te vragen om een donatie i.p.v. een cadeau voor jezelf. Dat werkt heel eenvoudig: wij geven je alles wat je nodig hebt om in een paar minuten jouw eigen sponsoractie te lanceren.

Doneer met belastingvoordeel

Stichting Mano is een geregistreerde ANBI (‘Algemeen Nut Beogende Instelling’). Hierdoor kun je via de Belastingdienst zelfs meer dan de helft van je gift terugkrijgen.