Wat kun jij doen?

Doneer aan onze zuster­organisatie Pachachaca in Peru

Door de huidige coronacrisis zijn veel Peruaanse gezinnen in de problemen gekomen. Ze kunnen niet werken door de lockdown en hebben geen geld om eten te kopen. Sinds april deelt Pachachaca voedselpakketten uit aan gezinnen die in extreme armoede leven. We kunnen deze gezinnen niet in de kou laten staan! Met uw bijdrage kunnen we voedselpakketten blijven uitdelen en helpen we deze gezinnen overleven.

Met een bijdrage naar keuze maakt u een groot verschil voor deze gezinnen en kinderen! Helpt u mee?

Stichting Mano en bedrijven

Wil je samen met collega’s de handen uit de mouwen steken en Stichting Mano een handje helpen?

Neem dan contact met ons op – wij denken graag met je mee!

Doneer met belastingvoordeel

Stichting Mano is een geregistreerde ANBI (‘Algemeen Nut Beogende Instelling’). Hierdoor kun je via de Belastingdienst zelfs meer dan de helft van je gift terugkrijgen.