Statushouders weer strak in het pak! Meer winterkleding gezocht!

Deze heren zitten na een geslaagde kleedsessie bij de dames van Dress for Success Rotterdam weer helemaal strak in het pak. De mannen verblijven op dit moment op het opvangschip voor statushouders in de Persoonshaven in Feijenoord.

Het resultaat mag er zijn na deze eerste kleedsessie bij Dress for Success voor deze nieuwe Rotterdammers.

Kledingmarkt!
Uiteraard willen we nog veel meer statushouders van het schip helpen aan goede kleding, helemaal nu het ook weer echt winters koud is. Daarom zijn wij nog op zoek naar goede kleding voor de kledingmarkt die aanstaande vrijdag op het schip wordt gehouden.

Op donderdag zamelen we kleding in van 10.00 tot 12.00 uur op het schip aan de Persoonskade. Er is vooral behoefte aan mooie, warme winterkleding voor mannen. Lukt het niet om op het inzameltijdstip langs te komen, maar heb je wel goede kleding in de aanbieding? Stuur dan een mailtje naar bibiche@stichtingmano.nl voor andere mogelijkheden.

Welkom in Rotterdam
Stichting Mano organiseert in opdracht van Gemeente Rotterdam activiteiten voor de statushouders die momenteel op het tijdelijke opvangschip verblijven. Binnen enkele weken stromen zij door naar een woning in Rotterdam.

Wil je helpen als vrijwilliger bij de activiteiten of lijkt het je leuk deze nieuwe Rotterdammers uit te nodigen voor een etentje bij jouw thuis? Mail dan naar daphne@stichtingmano.nl. Meer informatie is te vinden via Welkom in Rotterdam.