Schitterende donatie van kleding en geschenkpakketten!

We hebben prachtige donaties ontvangen van Geraldo eigenaar van kledingzaak Manto Nouveau bv. en van Croonwolter&dros en Brandwijk Themapakketten. We gingen met een lege bus op pad en reden met een flinke lading terug naar Rotterdam, naar onze Mano-winkel waar statushouders en vluchtelingen van onze programma’s gratis kunnen winkelen.

We gingen op pad met een busje om alle kleding op te halen in het zuiden van het land waar Geraldo zijn kledingzaken heeft. Jassen, broeken, shirts, riemen, dozen vol mochten we inladen voor onze Mano-winkel! Echt geweldig, wij en onze doelgroep zijn hier ontzettend blij mee omdat iedereen er zo mooi en verzorgd bij kan lopen.

Een pallet!
Dankzij Croonwolter&dros en Brandwijk Themapakketten van Dick Brandwijk en dochter Milou hebben we ook dit jaar weer een genereuze donatie mogen ontvangen. We kregen veertig kerstpakketten aangevuld met prachtige tassen uit de showroom. “Er stond gewoon een pallet aan spullen op ons te wachten om in te laden. Echt fantastisch.”

Op deze manier kregen we een donatie die bij elkaar opgeteld een waarde heeft van maar liefst 14.000 euro. We hebben de winkelvoorraad van de Mano-winkel hier mooi mee kunnen uitbreiden en bieden zo statushouders en vluchtelingen, die vrijwel niets hebben, de kans wat kleding en spullen aan te schaffen.