Samen met alle vrijwilligers op naar 2024!

Waar zou Stichting Mano zijn zonder de tomeloze en enthousiaste inzet van alle vrijwilligers! Daarom organiseerden wij onlangs een gezellige winterborrel om zo met zijn allen samen te komen, iedereen te bedanken voor al het mooie werk van het afgelopen jaar en te benadrukken dat we er in dit nieuwe jaar graag met zijn allen weer tegenaan gaan!

Buurthuis de Coolenkit was omgetoverd in een gezellige, knusse feestzaal die zich al snel vulde met zo ongeveer zeventig gasten. Er waren heerlijke Syrische hapjes, een openingsspeech van directeur Ken Gould, een dankwoord van onze vrijwilligerscoördinator Kees van der Lee en een uitdagende quiz over Stichting Mano en haar projecten.

Bovenal was er gezelligheid en de nadruk op alle dank die uitgaat naar alle onmisbare vrijwilligers die binnen onze programma’s actief zijn. Zo hebben we afgelopen jaar vele nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen die aan de slag zijn gegaan in de Rotterdamse noodopvang en op cruiseferry Silja Europa waar wij dagactiviteiten en mentale ondersteuning verzorgen voor bijna tweeduizend statushouders en vluchtelingen in Rotterdam.

Wij hadden al deze mensen nooit van activiteiten kunnen voorzien zonder de hulp van vrijwilligers. Bij deze bedanken we daarom graag nogmaals alle vrijwilligers en deelnemers voor hun tomeloze inzet, betrokkenheid en interesse in het begeleiden van alle deelnemers in 2023. We wensen iedereen een fantastisch 2024 en gaan er samen weer een mooi jaar van maken.

Vrijwilligers zijn binnen Stichting Mano actief als taalmaatje, taaldocent, bij sociale activiteiten, de uitvoer van of assistentie bij trainingen, als vertalers en in nog vele andere vrijwilligersrollen. Ook vrijwilliger worden bij Stichting Mano? Kijk dan op https://www.stichtingmano.nl/vrijwilligers/ naar alle mogelijkheden.