Prachtig bedrag dankzij theetuin Soroptimistclub

We hebben een prachtig bedrag van Soroptimistclub Rotterdam gekregen dat zij hebben opgehaald met het organiseren van pop-up theetuin De Zweth. De opbrengst van de theetuin op idyllische locatie, een prachtige 1200 euro, komt ten goede aan onze projecten en activiteiten gericht op participatie en economische zelfstandigheid van (jonge) vrouwen. En daar zijn wij hartstikke blij mee! Hartelijk dank Soroptimistclub Rotterdam voor dit mooie gebaar!

Het gedoneerde bedrag wordt ingezet om activiteiten te organiseren voor de vrouwen die deelnemen aan ons deelprogramma SamenEmanciperen. Binnen het programma organiseren we naast creatieve en ontspannende activiteiten trainingen die de vrouwen klaarstomen voor een (deeltijd)opleiding of betaald werk.

De doelgroep bestaat uit statushouders en vrouwen in Rotterdam met een migratieachtergrond. Binnen het programma zijn al vele mooie succes behaald van vrouwen die zijn gaan studeren via het Dunya-traject van Albeda of die als ervaringsdeskundige nu zelf andere vrouwen motiveren om zelfstandig en actief te zijn.