Opening Silja Winter Wonderland een groot succes

We hebben een absolute topdag beleefd tijdens de opening van ons zelfgebouwde Silja Winter Wonderland. We konden meteen rekenen op zo’n driehonderd bezoekers die het er zichtbaar naar hun zin hadden. En dit is nog maar het begin want we gaan de komende weken nog heel veel leuke evenementen organiseren!

De enthousiaste bezoekers waren afkomstig van cruiseferry Silja Europa, uit de nabijgelegen wijk en vanuit de noodopvang voor mensen uit Oekraïne voor wie wij onder meer dagactiviteiten verzorgen. Uiteraard bonden ook enkele collega’s van Mano de ijzers onder voor een rondje over de schaatsbaan.

Kinderburgemeester
Ook de stormbaan, het springkussen en de curlingbaan, die mogelijk werd gemaakt door Speelsgemak, vielen goed in de smaak. Kinderen hebben zich hier heerlijk uit kunnen leven. Kers op de taart was het feit dat de Rotterdamse kinderburgemeester Dominique, samen met kinderraadslid Yara, de schaatsbaan officieel kwam openen.

Wil je ook komen schaatsen of spelen? Iedereen is welkom. Lees hier meer over de ijsbaan en over wat er mogelijk is qua bezoek als publiek, schoolklas of bedrijf. We zien jullie graag bij Silja Winter Wonderland.