Nieuwe leer- en werkkansen: wordt rijinstructeur of vrachtwagenchauffeur!

Chauffeurs opgelet! Er komen mooie nieuwe leer- en werkkansen aan bij Stichting Mano. Bij voldoende animo kunnen wij namelijk binnenkort starten met de leerwerktrajecten rijinstructeur en vrachtwagenchauffeur. Op dinsdag 20 december vindt de informatiesessie plaats voor geïnteresseerden!

Heb je interesse om je carrière als rijinstructeur in Nederland te starten? Stichting Mano organiseert een leeropleiding waarbij je een opleiding tot rijinstructeur volgt en een officieel certificaat krijgt waarmee je in Nederland als rijinstructeur aan de slag kunt. Je kunt dan zelf rijlessen geven.

Lijkt een baan als vrachtwagenchauffeur in Nederland ? Stichting Mano organiseert een leerproject waar je leert hoe je een vrachtwagen bestuurt. Dit traject is met baangarantie na het succesvol afronden van de cursus.

Informatiesessies!
De trajecten zijn voor statushouders die in Rotterdam wonen. Om mee te doen als vrachtwagenchauffeur is een taalniveau van minimaal A2 vereist. De rijinstructeurs hebben minimaal B1/B2 nodig. Belangrijk is dat de inburgering is afgerond en uiteraard is een Rijbewijs B een vereiste. Er zijn geen leeftijdsgrenzen.

De informatiesessie over het traject vrachtwagenchauffeur is op dinsdag 20 december van 13:00-14:30 in de Coolenkit (Boomgaardsstraat 189). De informatiesessie over de leeropleiding rijinstructeur is op dinsdag 20 december van 15:00-16:30 uur in de Coolenkit (Boomgaardsstraat 189).

Aanmelden kan via je contactpersoon als je al deelnemer bent bij Stichting Mano. Andere geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar: adel@stichtingmano.nl. Vermeld daarin naam, telefoonnummer en welk leerwerktraject je wil volgen.