Mee naar de wedstrijd van Feyenoord!

De stadions zitten weer vol en dus is Stichting Mano ook weer regelmatig in de Kuip te vinden. Dankzij Stichting Volkskracht kunnen wij elke thuiswedstrijd met een groep nieuwe Rotterdammers Feyenoord aanmoedigen. En daar is altijd heel veel animo voor!

Wanneer gaan we weer naar het stadion? Wanneer mag ik mee naar Feyenoord? De appjes bleven binnenkomen toen de lockdown maar voortduurde. Maar nu kan het weer en staat, na de wedstrijden tegen Sparta en Cambuur, aanstaande zaterdag Feyenoord – Groningen op het programma, en wacht daarna de Europese kraker tegen Partizan Belgrado.

Niets missen
We spreken een uur van tevoren af bij het stadion om niets te missen. Het warmlopen, de opkomst van de spelers op het veld begeleid door het lied ‘Hand in hand kameraden’, hard meegezongen door het publiek. En daarna met zijn allen juichen bij hopelijk heel veel doelpunten!

Tijdens het wedstrijdbezoek kan iedereen met elkaar kletsen. Zo krijgen de nieuwe Rotterdammers de kans Nederlands te oefenen en hun netwerk te vergroten. En de deelnemers pikken zo natuurlijk ook nog een stukje echte Rotterdamse cultuur mee.