Maak kennis met ervaringsdeskundige en onze collega Hani!

Ervaringsdeskundige nieuwkomers zijn niet meer weg te denken binnen Stichting Mano. Zij zijn actief als onze collega’s, zetten zich in voor onze stichting als bestuurslid of vrijwilliger of draaien mee op de werkvloer als stagiair. Omdat zij de doelgroep door en door kennen en de taal spreken zijn zij ontzettend waardevol bij een succesvolle uitvoer van onze activiteiten en programma’s. Graag stelt ervaringsdeskundige en collega Hani zich aan u voor in dit filmpje.

Hani deed mee aan het Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid van Stichting Mano en is binnen onze organisatie actief met het coördineren van activiteiten voor de tijdelijke bewoners van de Rotterdamse noodopvang voor vluchtelingen.

Via ons Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid stomen wij succesvolle nieuwkomers klaar om andere Nieuwe Rotterdammers te gaan helpen bij het wegwijs worden in de stad, met het systeem en bij het vinden van een toekomst waarin ook zij volledig mee kunnen doen in Rotterdam, bijvoorbeeld door een interessante opleiding te volgen of een goede baan te vinden.