Lekker klimmen en klauteren in het Kralingse bos

De kinderen van SamenDoorSamen hebben zich gisteren lekker kunnen uitleven! Zij mochten klimmen en klauteren in de avontuurlijke bomen van Fun Forest in het Kralingse Bos. Zeventien kinderen en hun ouders waren op dinsdag 20 juli uitgenodigd door Fun Forest voor dit geweldige en sportieve uitje aan het begin van de zomervakantie.

Het werd een mooi avontuur in de natuur. Lekker in de schaduw van de bomen kon er naar hartenlust worden geklommen en geklauterd. Wel veilig natuurlijk want bij Fun Forest ga je als een professioneel klimmer de boom in: met helm en gezekerd. En dat leverde hele mooie foto’s op, zie ook onder dit bericht, als je geen last hebt van hoogtevrees!

SamenDoorSamen organiseerde deze middag in het kader van Sociale en culturele activiteiten in Rotterdam. Ook zijn vrijwilligers van harte welkom om mee te gaan zodat we elkaar in een informele setting en met een kopje koffie beter leren kennen. Interesse om als vrijwilliger deel te nemen aan het programma Samen in Rotterdam, sociale, culturele en sportieve activiteiten? Meld je dan bij mosab@stichtingmano.nl / 06-82793760.