Jaarverslag 2022 van Stichting Mano staat online

We zijn bij Stichting Mano altijd zo druk met programma’s, projecten en activiteiten dat we geen tijd hebben om stil te staan bij hoeveel we allemaal wel niet doen. Maar als we dan aan het jaarverslag schrijven dan zijn we heel trots op wat we in een jaar weer voor elkaar hebben gekregen. Het jaarverslag…zeg maar rustig jaarboek over 2022 staat weer online!

En het was me het jaar wel met de noodopvang en dagactiviteiten die wij organiseerden voor mensen uit Oekraïne die door het vreselijke oorlogsgeweld hun land moesten ontvluchten. Samen met onze zelfopgeleide ervaringsdeskundigen organiseerden wij een congres. Koning Willem-Alexander kwam op bezoek en natuurlijk gebeurde er nog veel meer het afgelopen jaar bij Stichting Mano.

Voor iedereen die onze organisatie een warm hart toedraagt leuk en interessant om eens door te bladeren en meer te lezen over al het verschillende werk dat wij verrichten. Heel veel leesplezier en wij gaan binnenkort al weer optekenen wat wij in het eerste half jaar van 2023 voor vele nieuwe Rotterdammers hebben georganiseerd.

Jaarverslag Mano 2022