Hosts gezocht voor gezellige etentjes in Rotterdam Zuid

De dinnermatches van Dinner Friends 010 lopen als een trein in Rotterdam Noord, maar ook op Zuid willen we graag gezellige etentjes organiseren! De diners zijn bedoeld voor de mensen die momenteel verblijven in opvangschepen bij de Maashaven en Spoorweghaven. “Wie nodigt een persoon of familie met een vluchtelingenachtergrond een avondje thuis uit om samen te eten?”

Wie zich aanmeldt wordt gematcht door een professional van Stichting Mano en vervolgens wordt er samen een datum geprikt. “Als host haal je jouw gasten op omdat de nieuwkomers nog niet altijd wegwijs zijn in de stad. Gedurende het diner is er altijd iemand van Stichting Mano beschikbaar voor vragen.”

“Deze laagdrempelige ontmoeting is ontzettend waardevol en zorgt voor een mooie start voor de nieuwkomer in de stad!”, stelt het initiatief van Stichting Mano.

Nieuwkomer Hazem na zijn dinermatch in Rotterdam: “Bedankt voor deze mooie avond! Het is het beste wat ons is overkomen sinds we hier zijn. We hadden een geweldige tijd, we zijn erg dankbaar voor dit fijne initiatief en hopen nog soortgelijke kansen te krijgen.”

Meer informatie inwinnen en aanmelden kan hier of scan de code van onderstaande flyer!