Gezocht! Warme winterkleding voor kledingmarkt en een warme kerst voor iedereen!

De wintermaanden worden kouder en kouder! Wil jij statushouders, vluchtelingen en andere nieuwkomers een warme kerst bezorgen? En heb jij een goede winterjas, trui of warme broek teveel? Lever hem dan in bij Stichting Mano! Wij willen binnenkort een kledingmarkt organiseren zodat iedereen een goede warme outfit heeft.

Ook zijn we op zoek naar kinderkleding voor kinderen van statushouders en van vluchtelingen uit Oekraïne. Dus zijn jouw kinderen uit hun winterjas en schoenen gegroeid dan kun jij daar andere kinderen weer heel blij mee maken!

Voor ruim 350 mannen verblijvend in de asielopvang organiseren wij in de kerstvakantie een kledingmarkt met warme kleding, zodat ook zij warm de winter door kunnen. We zijn op zoek naar winterjassen, warme truien, handschoenen, sjaals en warme broeken. Alles in goede en schone staat.

Kinderkleding
Voor ruim honderd kinderen organiseren wij in de kerstvakantie een kledingmarkt met warme kleding, zodat ook zij warm de winter door kunnen. Wij zijn op zoek naar: Winterjassen, winterslaapzakken, winterschoenen, sjaals en handschoenen. Alles in goede en schone staat. Wij zijn NIET op zoek naar speelgoed en knuffels.

Mocht je nou geen kleding over hebben? Dan zijn we ook heel hard op zoek naar nieuwe sokken en ondergoed, ook voor kinderen. We willen iedereen een pakketje met nieuwe sokken en onderbroeken meegeven. Ook deze kun je inleveren op ons kantoor aan de Eendrachtsweg 62 op maandag t/m donderdag tijdens kantooruren. Kleding kan tot en met vrijdag 23 december worden ingeleverd op kantoor.

De kledingmarkt is op 27, 28 en mogelijk ook 29 december van 9:00 tot 18:00 uur in de Coolenkit (Boomgaardsstraat 189). Ook tijdens de kledingmarkt kan hier nog kleding worden ingezameld.

Mocht je nog vragen, ideeën en/of opmerkingen hebben dan kunt u e-mailen naar: lieke@stichtingmano.nl .