Gezocht! Nieuwe dinermatches voor in januari 2022

Na het succes van de dinermatches in november en december organiseren we nieuwe etentjes op 12, 14 en 21 januari. Wie vindt het leuk om nieuwe Rotterdammers thuis uit te nodigen voor een gezellig diner?

De statushouders van de noodopvang in Feijenoord hebben inmiddels het schip verlaten. De meesten hebben nu een eigen woning in Rotterdam, maar een aantal krijgt deze binnenkort toegewezen en wacht dit moment af in een hotel bij de Wijnhaven.

Door de lockdown zijn er weinig mogelijkheden voor deze nieuwe Rotterdammers en daarom zou het heel mooi zijn als zij voor de afwisseling bij mensen thuis kunnen aanschuiven voor een gezellig etentje. Uiteraard doen we van tevoren een zelftest met hen.

De diners vinden plaats om 17.30 uur. Aanmelden kan via Daphne Hebing door een appje te sturen naar 06-30495733 of te mailen naar daphne@stichtingmano.nl. Nadat u zich heeft aangemeld nemen wij contact met u op met verdere informatie. Dank alvast!

De statushouders zijn onderdeel van ‘Welkom in Rotterdam’, een project van Stichting Mano in opdracht van Gemeente Rotterdam, dat activiteiten organiseert om hen welkom te heten en een warm onthaal te bieden terwijl zij wachten op hun woning in Rotterdam.