Gezocht! Kinderzitjes, buggies, kinderwagens en mamafietsen!

Wij zijn hard op zoek naar spullen die ouders helpen met het naar school brengen van hun kinderen en voor de zwangere dames die momenteel op cruiseferry Silja Europa verblijven. Zo zoeken wij bijvoorbeeld kinderzitjes, buggy’s, kinderwagens en mamafietsen van goede kwaliteit. Tips over hoe en waar we eventueel goedkoop aan deze spullen kunnen komen zijn ook van harte welkom!

De kinderzitjes voor achter- en voorop de fiets zijn heel belangrijk. De kinderen gaan nu vaak gewoon achterop de fiets met het gevaar dat voetjes tussen de spaken belanden. Ook zijn de mamafietsen hard nodig: fietsen met lage instap die stevig genoeg zijn om ook kinderen voor- en achterop mee te nemen.

Echt belangrijk is wel dat de spullen van goede kwaliteit zijn zodat wij de mensen hiermee echt verder helpen. Verder zijn we op zoek naar drie à vier buggy’s en ook naar drie à vier kinderwagens voor baby’s want er zijn kinderen op komst op het schip!

Voor de volledigheid nog eens. We zijn op zoek naar:

– Kinderzitjes voor achter- en voorop de fiets
– Buggy’s (maximaal 3/4 stuks voor nu!)
– Kinderwagens voor baby’s (maximaal 3/4 stuks voor nu!)
– Mamafietsen

Vrijwilliger!
Ook zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de ouders kan helpen met het installeren van de kinderzitjes en die ook wat instructies kan geven over veilig fietsen met de kinderen. Onze collega’s Dareen, Batoul en Iman kunnen indien nodig helpen met vertalen en tolken tijdens de instructie of fietsles.

Heeft u goede spullen, een tip van waar we deze kunnen vinden of wilt u vrijwilliger worden? Neem dan contact op via erik@stichtingmano.nl Hartelijk dank alvast!