Gemotiveerde Zelal met spoed op zoek naar stage Administratie!

Zelal (34) is met spoed op zoek naar een stage voor haar studie Administration & Control Specialist (BBL) die zij volgt bij het Albeda College. Ze heeft sinds begin februari al heel veel motivatiebrieven en cv’s verstuurd naar tientallen bedrijven en organisaties, maar nog zonder succes. De tijd begint nu te dringen want voor 5 april moet ze een stageplek hebben gevonden. Wie heeft een mooie stageplek in Rotterdam en regio of een goede tip voor Zelal?

Wij kennen Zelal, die sinds 2017 in Nederland woont, als een gemotiveerde, sociaalvaardige en intelligente deelnemer. Bij de activiteiten binnen SamenDoorSamen waaraan zij meedeed viel zij op als een leergierige, kritische student. Wij verwachten dan ook dat iedere organisatie aan Zelal een hele goede stagiaire/werknemer zal hebben. Het zou dan ook echt zonde zijn als Zelal haar studie moet pauzeren door het ontbreken van een goede stageplek.

Ambitieus en energiek
Zelal brengt vanuit Syrië zes jaar werkervaring in boekhouden en veel kennis van salarisadministratie en kantoorvaardigheden met zich mee, opgedaan bij grote Syrische bedrijven. Ze haalde aldaar haar diploma Accountancy aan de universiteit, die in Nederland op MBO4 is gewaardeerd. “Tijdens mijn stage zou ik graag bezig zijn met de financiële administratie, salarisadministratie, belastingen en het voorbereiden van contracten.”

In haar motivatiebrieven benadrukt Zelal dat zij een teamworker is. “Ik ben erg ambitieus en energiek. Ik kan hard werken en ben positief ingesteld. Ik wil graag nieuwe dingen leren en met nieuwe collega’s contact te maken.” Ook heeft zij veel verstand van ICT. “Ik vind het leuk om mensen te helpen met technische problemen met de computer of telefoon.”