Feedback voor Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid

Samen met een aantal alumni hebben we het gehele Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid geëvalueerd tijdens een focusgroep. Dit is voor ons heel waardevol, op deze manier kunnen we ons aanbod aanscherpen, aanpassen en verbeteren.

Onze alumni zijn tijdens het programma uitgebreid getraind in feedback geven & ontvangen, dus ze waren zeker niet terughoudend met hun mening! Zo is er de wens om meer te kunnen oefenen in een vorm van stage of tijdens meeloopdagen die het programma verrijken, stelden de alumni.

Wat verder duidelijk naar voren kwam, en wat we graag willen delen, is dat onze alumni eensgezind aangeven: “Dankzij dit programma heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.”

Eerlijk en open
Vragen die tijdens de focusgroep eerlijk en open werden besproken waren: Wat ging goed? Wat hebben jullie gemist? Welke vaardigheden heb je nu die je voorheen niet had? In hoeverre voldeed het programma aan je verwachtingen?

Met de verzamelde feedback gaan wij terug naar de schrijftafel en bereiden wij ons voor op een nieuwe groep studenten ervaringsdeskundigheid, die zal starten in juni. Want als een ding ons duidelijk is: goed opgeleide en betrokken ervaringsdeskundigen zijn onmisbaar in ons werk!

Stage in de aanbieding?
Stichting Mano organiseert doorlopend voor al haar programma’s focusgroepen en past naar aanleiding van verzamelde feedback constant haar focus en aanbod aan.

Ben of ken je een maatschappelijke organisatie die graag ervaringsdeskundigen de ruimte wil geven tijdens een stage of meeloopdagen? Laat het ons weten! Mailen kan naar daphne@stichtingmano.nl