Even voorstellen: Vertrouwenscontactpersoon Natalie van Tol

Mijn naam is Natalie van Tol en ik ben de vertrouwenscontactpersoon (VCP) van Stichting Mano. In juni 2023 heb ik de cursus ‘vertrouwenscontactpersoon’ afgerond met een certificaat.

Een gesprek aanvragen bij de vertrouwenscontactpersoon en je verhaal vertellen, hoe klein of groot, is best een stap. Ik vind het waardevol om mensen in een veilige omgeving op te vangen zodat ze in alle vrijheid hun verhaal bij mij kwijt kunnen. De gesprekken vinden in een vertrouwelijke setting plaats en worden zorgvuldig behandeld.

Ik ben er voor iedereen die betrokken is bij de stichting. Je kunt bij mij terecht voor opvang, een luisterend oor, ondersteuning, begeleiding, advies en doorverwijzing als je ongewenste omgangsvormen ervaart. Dan gaat het om pesten, discriminatie, racisme, (seksuele) intimidatie, agressie en geweld.

Deel je verhaal op tijd
Het is belangrijk om je verhaal op tijd te delen. Dat maakt dat ik samen met je kan meedenken over de aanpak van je probleem en erger kan voorkomen. Ik ben er voor jou, de melder, en zal naast je staan!

Naast het voeren van vertrouwelijke gesprekken heb ik tevens een adviserende rol. Ik zal meedenken met Stichting Mano over het waarborgen van de veiligheid en integriteit. Daarnaast zal ik, indien nodig, voorlichtingen verzorgen over o.a. ongewenst gedrag, discriminatie en pesten. De focus ligt hierbij op bewustwording en preventie.

Zit je vast en weet je niet hoe je verder moet? Heb je behoefte aan een luisterend oor, zonder oordeel? Wacht niet te lang en maak een afspraak. Ik zal je opvangen en naar je luisteren.

Afspraak maken
Je kan mij bellen op het nummer 06-28150673. Je kunt de voicemail inspreken en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Je mag ook mailen naar meldingmano@gmail.com .

Na de melding wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.