Even voorstellen! Ervaringsdeskundige Karima!

Ervaringsdeskundige nieuwkomers zijn niet meer weg te denken binnen Stichting Mano. Zij zijn actief als onze collega’s, zetten zich in voor onze stichting als bestuurslid of vrijwilliger of draaien mee op de werkvloer als stagiair. Omdat zij de doelgroep door en door kennen en de taal spreken zijn zij ontzettend waardevol bij een succesvolle uitvoer van onze activiteiten en programma’s. Graag stelt ervaringsdeskundige en stagiaire Karima zich aan u voor in onderstaande video.

Karima deed mee aan het Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid van Stichting Mano en is binnen onze organisatie als stagiaire actief met het coördineren en organiseren van activiteiten voor vrouwelijke deelnemers binnen onze programma’s SamenDoorSamen en SamenGroeien die middels trainingen nieuwkomers in Rotterdam en Rotterdammers met een migratieachtergrond de kans biedt mee te doen en werk te maken van de stap naar een opleiding of betaald werk.

Via ons Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid stomen wij succesvolle nieuwkomers klaar om andere Nieuwe Rotterdammers te gaan helpen bij het wegwijs worden in de stad en met het systeem en bij het vinden van de goede weg naar een toekomst waarin ook zij volledig mee kunnen doen in Rotterdam, bijvoorbeeld via een interessante opleiding voor met goed werk.