Even voorstellen! Ervaringsdeskundige Dareen!

Ervaringsdeskundige nieuwkomers zijn niet meer weg te denken binnen Stichting Mano. Zij zijn actief als onze collega’s, zetten zich in voor onze stichting als bestuurslid of vrijwilliger of draaien mee op de werkvloer als stagiair. Omdat zij de doelgroep door en door kennen en de taal spreken zijn zij ontzettend waardevol bij een succesvolle uitvoer van onze activiteiten en programma’s. Graag stelt ervaringsdeskundige Dareen zich aan u voor in dit filmpje.

Dareen deed mee aan het Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid van Stichting Mano en is inmiddels in dienst als projectmedewerker binnen de organisatie. Zij houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor vrouwen binnen het programma SamenDoorSamen dat middels trainingen nieuwkomers in Rotterdam de kans biedt mee te doen en werk te maken van de stap naar een opleiding op betaald werk. Ook organiseert Dareen voor vrouwen die verblijven in de Rotterdamse noodopvang. En op kantoor is zij absoluut het zonnetje in huis!

Via ons Opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid stomen wij succesvolle nieuwkomers klaar om andere Nieuwe Rotterdammers te gaan helpen bij het wegwijs worden in de stad en met het systeem en bij het vinden van de goede weg naar een toekomst waarin ook zij volledig mee kunnen doen in Rotterdam, bijvoorbeeld via een interessante opleiding voor met goed werk.