Dorpsplein met voetbalkooi gebouwd bij Silja Europa

Na het succesvolle Silja Winter Wonderland zijn we, in samenwerking met diverse partners uit de omliggende wijken, opnieuw aan de slag gegaan op het terrein in de buurt van doorstroomlocatie Silja Europa. Dit keer hebben we een ‘dorpsplein’ gerealiseerd, met onder meer een mooie voetbalkooi!

Ook is er een beachvolleybalveld op het Silja Dorpsplein. Verder staan er twee tenten voor creatieve activiteiten en is er een veld met picknicktafels. Hier kan iedereen zich de komende maanden heerlijk uitleven en ontspannen en we zullen er wekelijks vele activiteiten organiseren, dus houd vooral onze website en aankondigingen in de gaten!

Zonnige opening
Afgelopen zaterdag was de officiële opening. We troffen het enorm met het mooie weer. Het werd dan ook een super geslaagd en heerlijk zonnig event op het dorpsplein bij de cruiseferry! Er was van alles te doen zoals voetballen, knotshockeyen, volleyballen, tekenen, schminken, twister spelen en lekker losgaan op een geweldige stormbaan en speelkussen. Ook waren er diverse lekkernijen voor de enkele honderden aanwezige kinderen en ouders van de Silja, uit de Oekraïne opvanglocaties en uit de wijk.

Onze dank gaat uit naar alle teamleden, vrijwilligers en de partners uit de wijk voor het mede mogelijk maken van deze leuke dag voor de kids en hun ouders. Het dorpsplein wordt mede mogelijk gemaakt door al onze fantastische partners die we op onderstaande flyer graag allemaal nog eens noemen.