Diploma’s Ervaringsdeskundigheid uitgereikt aan huis

Deelnemers van het opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid hebben hun diploma ontvangen. Door de plots afgekondigde lockdown kon het geplande evenement van afgelopen zondag op het laatste moment niet doorgaan. “Dan gaan we met diploma, bubbels en een feestpakket bij de deelnemers langs”, werd er besloten. Met een feestelijke dag als gevolg.

Trotse gezichten, stralende deelnemers, toch even proosten, met de cap van geslaagd op het hoofd en een roos of diploma in de hand. Programmamanager Lieke Galbraith, en trainers Daphne Hebing, Lubana Hanifah en Mustafa Khaled verrasten op deze manier de deelnemers met een persoonlijke diploma-uitreiking aan huis.

Gediplomeerd!
Hala, Adel, Rahma, Hani, Razan, Mohamed, Heba, Manar, Umi, Alaa Alafash, Alaa Mouti, Minet, Zo Alfeqar, Reem, Hatice, Saeed, Iman, Najat, Rasha, Mahfuz en Kiros zijn nu allen gediplomeerd ervaringsdeskundige. Zij hebben het afgelopen jaar het volledige opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid van SamenDoorSamen doorlopen.

De diploma-uitreiking was aanvankelijk onderdeel van het congres Nieuwe Rotterdammers Denken Doen Beslissen Mee dat Stichting Mano op 9 december 2021 wilde organiseren. Toen het congres door coronamaatregelen werd uitgesteld naar 7 april 2022 zou afgelopen zondag de officiële diploma-uitreiking plaatsvinden in Laat Bloeien. Door de plots afgekondigde harde lockdown werd deze last minute afgeblazen.

Filmpje
Samen met de deelnemers werd de afgelopen weken ook nog dit mooie filmpje (zie onder!) gemaakt waarin zij vertellen wat het opleidingsprogramma Ervaringsdeskundigheid inhoudt en wat het voor hen betekent.

SamenDoorSamen wordt mogelijk gemaakt door: