Deelnemers SamenUit onder de indruk van Kasteel de Haar

SamenUit in de laatste week van de zomervakantie met een flinke groep naar Kasteel de Haar. Alle deelnemers waren onder de indruk van dit prachtige kasteel in de provincie Utrecht. “Het was voor iedereen een prachtige ervaring om deze magische plek te leren kennen”, meldt coördinator Mosab.

Het was heerlijk om even de drukke stad te verlaten en in een groene omgeving van het bos te belanden waar het schitterende kasteel zich bevindt. “De algemene stemming van de deelnemers was geweldig, iedereen was nieuwsgierig naar dit charmante kasteel.”

Kasteelcafé
Na het bezoek waren er hapjes en drankjes in het kasteelcafé en daarna keerde iedereen met veel positieve energie terug naar Rotterdam. Het enthousiasme over dit uitstapje was groot. “Veel deelnemers riepen op om in de toekomst nog veel meer mooie, historische plekken in Nederland te bezoeken.”

SamenUit biedt deelnemers van onze programma’s de kans Rotterdam of Nederland te ontdekken, te netwerken en Nederlands te oefenen met andere aanwezigen en stadsgenoten. Ook zorgt het in eerste plaats samen op stap gaan ervoor dat nieuwkomers vervolgens ook zelfstandig makkelijker een uitje gaan maken.