Deelnemers leerwerktraject Onderwijs verzorgen eerste les!

Dat was spannend! Voor het eerst in het echt op een basisschool een zelf opgebouwde les verzorgen! Deelnemers van ons leerwerktraject Workshopbegeleider Techniek / Onderwijs verzorgden een creatieve workshop voor de kinderen van groep 7 van de Eduard van Beinumschool. En met succes!

De kinderen waren zeer enthousiast en stelden interessante vragen aan de workshopbegeleiders om hen beter te leren kennen. Er was sprake van een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaring en de kersverse workshopbegeleiders zullen in de toekomst regelmatig terugkomen en naast creatieve activiteiten ook technieklessen gaan geven.

Onderwijs verkennen
Samen met Het LAB Rotterdam bieden we deelnemers van SamenDoorSamen met dit leerwerktraject de kans om de wereld van onderwijs in Nederland te verkennen om te onderzoeken of zij in de toekomst hierin werk willen en kunnen vinden.

De deelnemers leren hoe zij een les kunnen opbouwen voor basisschoolkinderen, verbeteren hun Nederlands gericht op onderwijs en maken kennis met scholen om hun netwerk en mogelijkheden binnen het onderwijs te vergroten.