De Nieuwe Rotterdammert 9 gaat over ‘Een nieuw leven’!

De 9de editie van De Nieuwe Rotterdammert kwam deze week van de drukpers afrollen. De redactie van deze krant ging aan de slag met het thema ‘Een nieuw leven’. Want hoe doe je dat eigenlijk: een nieuw leven opbouwen? Wat zijn de onmisbare tips in Rotterdam op dit vlak en wat zou u doen met een nieuw leven?

Rotterdammers op straat kregen deze vragen voorgeschoteld. Er waren interviews met nieuwe Rotterdammers die voor een studie kozen in hun nieuwe leven of zelf een eigen onderneming begonnen! Wat is hun succesformule? wilde de redactie weten.

Verder in deze krant een interview met de initiatiefnemers van Walking & Talking: een prima manier om een nieuwe taal te leren, nieuwe mensen te leren kennen en een nieuwe stad te leren kennen in een. We gingen op reportage naar het Oekraïens Huis waar werd opgetekend dat de oorlog een strijd is om het oude leven te behouden.

De journalisten vroegen bezoekers van het congres Nieuwe Rotterdammers Denken Doen Beslissen Mee om hun eerste reactie en interviewden ook op de valreep nog een wethouder die op bezoek kwam bij Stichting Mano!

Lees het allemaal en natuurlijk nog veel meer in de 9de editie van De Nieuwe Rotterdammert:

DNR 9 - Digitale versie