Foto met datum en meer kleur nog eens is dit hem

Congres Nieuwe Rotterdammers: Denken Doen Beslissen Mee!

Op weg naar optimale participatie en ontwikkeling

Stichting Mano en SamenDoorSamen organiseren op donderdag 9 december in debatpodium Arminius het Congres 'Nieuwe Rotterdammers: Denken Doen Beslissen Mee!'. Hoe kan het Rotterdamse werkveld nog beter aansluiten bij de belevingswereld en de vraagstukken van statushouders zelf? Ervaringsdeskundigen geven het antwoord!

Op dit moment werkt een commissie van ervaringsdeskundigen aan het inhoudelijk programma van het congres. Meer informatie volgt binnenkort en zo ook activering van de aanmeldknop voor het reserveren van een plek op dit congres.

Aanmelden

De aanmeldknop voor het reserveren van een plek op het congres zal binnenkort worden geactiveerd.

aanmelden >

Meer informatie is te vinden op de website.

Aanmelden basistraining voor taalvrijwilligers

Alle Rotterdamse (aankomend) taalvrijwilligers kunnen zich aanmelden voor een basistraining. Meld je hier aan voor de training.
aanmelden >

Heb je vragen over de basistraining voor taalvrijwilligers? Neem contact op via taal@stichtingmano.nl.

Wil je meer weten van Stichting Mano? Bekijk dan ons filmpje...