Deelnemers Stichting Mano al helemaal in de sfeer van Koningsdag!

Wij zijn al helemaal in de sfeer van Koningsdag! We waren namelijk met een groep van 43 deelnemers aanwezig bij een uitverkocht Koningsdagconcert in Ahoy. En dat werd een hele gezellige avond met de Koning en de Koningin én heel veel Nederlandstalige muziek. En noodopvanglocatie Maashaven werd alvast versierd met oranje vlaggetjes.

Iedereen had iets van oranje uit de kast getrokken voor het concert. Een oranje overhemd of een oranje zonnebril! Zo was de Koningsdag, die op 27 april in Rotterdam wordt gevierd, wat ons betreft al echt van start.

Het Koningsdagconcert markeerde het begin van het Stadsprogramma en daarmee tien dagen voorpret naar Koningsdag én de Day After. Het was een concert op z’n Rotterdams met optredens van onder meer Sabrina Starke, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Davina Michelle, Gerard Cox, Gery Mendes, Imanuelle Grives, Broederliefde en nog veel meer fantastische artiesten.

Het thema was ‘Wij zijn allemaal Kings & Queens’ en zo voelde iedereen, die vanuit Stichting Mano mee was naar dit concert, zich ook wel echt een beetje.

Het bezoek aan het Koningsdagconcert is onderdeel van ons deelprogramma SamenUit dat nieuwe Rotterdammers mee eropuit neemt om de stad te ontdekken, Rotterdammers te leren kennen en heel veel Nederlands te oefenen.

Bij noodopvanglocatie Maashaven werden de handen uit de mouwen gestoken om het schip alvast te versieren. Iedereen ging aan de slag met oranje vlaggetjes die er alvast vrolijk wapperen in de wind.

Op verschillende noodopvanglocaties in Rotterdam organiseren wij dagbesteding voor de tijdelijke bewoners die wachten op een woning in de stad.